CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 28 November 2012

# game lab #

Assalamualaikum wbt. apa khabar sume. make sure korang sihat yerp. sekarang ni cuaca tak menentu. ada kawan saya dah demam. dengar suara jur dah tahu dia demam. banyakkan minum air dan mandi bila korang terkena hujan. korang tahu tak hujan tu acid. dia berasid disebabkan oleh waste yang kita buat jugak. contohnya asap dari kilang. saya tak nak cakap banyak. jum main !!

nah !! kali ni game kita bukan buat experiment yer. game kita kali ni teka radas. benda-benda yang berkaitan dengan experiment lar. best !! bagi yang tak berapa minat dengan kimia or sains. cuba korang mula dengan main game dulu. pendapat saya la. thank sume !! selamat bergembira !! klik kat sini eh untuk terus ke link game tuh [GameLab]



selamat me"release"kan stress

JUMPA LAGI (^_^)



# test minda korang sume #

Assalamualaikum wbt. lama dah tak update. kali ni nak memeriahkan lagi kena video nie... video ni just nak test minda korang. jawab secara santai yer. jangn emo2. nanti sress. Test ni untuk korang release stress. jum roll in.



jum jum jum !!


jumpa lagi kengkawan semua ...